• Ashima
 • CatEye
 • Clarks
 • Cross
 • EXUSTAR
 • Ferrini
 • GES
 • Kenda
 • Leader
 • Menabo
 • Polisport
 • Shimano
 • SHOCKBLAZE
 • Sprint

Доставка

Начини на доставка

 

 

Доставката е безплатна,ако поръчката Ви е над 49,00 лв.

 

Всяка онлайн поръчка се потвърждава от нас по телефона до 24 часа. Доставката се извършва чрез куриери на фирма Европът или друга куриерска фирма (по желание на клиента) до посочения от Вас адрес или до офис на съответната куриерска фирма. Срока за доставка е не-по малко от 5 работни дни след потвърждаване на поръчката.

 

Дължимата сума се плаща на куриера в момента на получаване на стоката.

 

* Направени поръчки в събота и / или неделя или по време на официални празници се потвърждават в първия работен ден последващ почивните дни. При направена поръчка след 16.30 часа тя ще остане за обработка за следващия работен ден.

 

ВАЖНО !!!

 

Безплатната доставка за България е валидна само, когато ние изберем куриера.Ако Вие изберете куриер по ваше желание,тогава доставката ще се извърши по цените на избрания от Вас куриер и за Ваша сметка.

 

Информацията, която изискваме от васза доставка е: име, адрес, e-mail адрес, телефон, данни за фактурата/ако искате да Ви бъде издадена такава/. Според законите на Република България, за да ви издадем фактура са ни необходимивашето ЕГН/за фактура на физическо лице/ или  Булстат-а на вашата фирма/за фактура на юридическо лице/.

 

 НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

 

 Чрез наложен платеж (при доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера).

 

 

ОТКАЗ ОТ СТОКАТА

 

Потребителят има право да се откаже от закупената стока без да посочва причина, в срок от 14 работни дни от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при  всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връщане на стока използвайте формата за рекламации:

 

 Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

 

(Ново - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.)

 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

 

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

 

– До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):

 

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

 

– Поръчано на*/получено на*

 

– Име на потребителя/ите

 

– Адрес на потребителя/ите

 

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

 

– Дата

 

------------------------------------------------------

 

* Ненужното се зачертава.

 

 

 

Изтегли формата

 

 

 

Правото на отказ не се прилага в следните случаи:

 

-                       за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

 

-                      за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;

 

-                      за доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

 

-                      при които потребителят изрично е поискал от търговеца да го посети в дома му с цел извършване на неотложни дейности за ремонт или поддръжка; когато при такова посещение търговецът предоставя и други услуги в допълнение към тези, поискани от потребителя, или достави стоки, различни от резервните части, необходими за извършване на ремонта или на поддръжката, правото на отказ се прилага за тези допълнителни услуги или стоки;

 

 

В случай че потребителят упражни правото си на отказ, след като е направил искане по чл. 48, ал. 3 или чл. 49, ал. 9 от Закона за защита на потребителите,  е длъжен да плати на търговеца разходи по чл. 55, ал. 5 и 6 от ЗЗП , определени в разумни граници.

 

 

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

 

При възникване на спорове от различно естество, които не са регламентирани в гореописаните условия за ползване, се позоваваме на фирмената ни политика, Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите. Ще направим всичко необходимо, за да останете доволни от нашето обслужване и да ни посетите отново.

 

Ако сте решили, че е време да използвате велосипед, като транспортно средство, да си купите такъв за отдих или спорт или просто сте фен на колоезденето –Velomix.com е мястото където може да направите своя избор. Независимо дали сте професионалист или просто карате за удоволствие, Velomix.com е електронния магазин, в който може да откриете голямо разнообразие от велосипеди Sprint, Cross, Leader, Velotec, SPR, Ferrini, Shockblaze, богата гама от допълнителни аксесоари като каски, ръкавици, облекло, протектори и др. с марките Exustar, Polisport, Ges, Menabo, Cateye както и велокомпоненти Ashima, Clarks, Shimano, Sram, Kenda, Continetal. Може да разчитате на отлично сервизно обслужване и компетентно мнение.